Dia Escolar de la No-violència i de la Pau 2020

El dijous dia 30 de gener, Dia Escolar de la No-violència i de la Pau, en el col·legi Verge del Carmen es van realitzar una sèrie d’activitats per commemorar aquest dia tan important i necessari.

Ja des d’inicis de la setmana, l’alumnat es comprometia, al entrar a classe, a tindre un gest, unes paraules o un detall amable i afectuós cap als seus companys i companyes.

També van descobrir mitjançant una tutoria proposada per la Pastoral del centre, la vida del carmelita Tito *Brandsma, home de gran fe la qual li va portar a confiar sempre en la possibilitat de la pau, el perdó i de la reconciliació.
Ja el dijous a les 11 del matí va donar inici el concert de la Pau. Per començar es va realitzar una “globotà”, també es van cantar i  ballar cançons organitzades pels professors de música del centre. A continuació diverses alumnes de 4t d’ESO van llegir un manifest elaborat a l’aula. Finalment, i com ja és tradició, es soltaren els coloms.
En la part final del festival es van unir a la celebració les famílies.

Va ser tot un èxit.

«Sóc feliç amb el ritme de la Pau». Vicent Flich

“All we are saying is give peace a chance” John Lennon.

 


 

 

 

 

 

 

EL NADAL HA ARRIBAT

Com cada any a l’escola hem celebrat l’arribada del nadal, per això tot l’alumnat del col·legi ha decorat els passadissos. Aquesta decoració també va servir per engalanar l’arribada de les families per veure el festival de nadal que preparem tots els any tots junts.

A més a més vam realitzar el betlem i vam conèixer l’història del nadal.

A Infantil van celebrar el dia de Nadal compartint el menjar amb les demés.


I finalment l’últim dia van vinder els reis mags.